Пт, 26.04.2024, 13:42

Шепетівський МНВК

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Яка професія Вас найбільш приваблює?
Всього відповідей: 136
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Лютий » 19 » День усіх закоханих
12:22
День усіх закоханих


Прекрасне почуття - любов


Прекрасне почуття - любов. Хто з вас не любив, і кого з вас не любили? Це почуття рано чи пізно відчувають усі люди на землі. І як чудово, що є такий день, коли без сорому можна освідчитися в коханні людині, яка тобі дорога. День святого Валентина святкують в Шепетівському МНВК  вже вшосте. Це добра традиція, як естафетна паличка, передається від випускників тим, хто залишається в комбінату. З кожним роком все більша кількість учнів приймає найактивнішу участь у підготовці та проведенні свята. Кожен знає, що прекрасне почуття - любов, робить людину кращою, добрішою, чуйними. Учні та педагоги МНВК розширили межі Дня святого Валентина, присвятивши це свято не тільки кохання двох сердець, але любові в широкому сенсі цього слова: любов до комбінату, викладачам, друзям, рідним.

Передчуття свята починалося прямо від порога: барвисті оголошення, плакати, амури зі стрілами, серця, кулі з вигадливими сердечками. Задовго до проведення свята був оголошений конкурс на найкрасивішу і оригінальну інформаційну «газету-валентинку» - привітання зі святом закоханих. Усі групи працювали, не покладаючи рук. І вже повірте, на виставці «газет-валентинок» було на що подивитися. Тут і там чулися захоплені вигуки глядачів.

Довелося попрацювати і комбінатівським листоношам - повіреним у справах закоханих. Вони доставили адресатам «валентинки»!

Свято вдалося і надовго запам'ятається учням, викладачам та всім гостям, що відвідали комбінатівський захід в цей день. Спасибі організаторам свята - колективу викладачів Шепетівського МНВК, заступнику директора з виховної роботи Карпосюк Тетяні Георгіївни, методисту з профорієнтаційної роботи Соложенцевій Тетяні Володимирівні, бібліотекарю Шевчук Ользі Дмитрівні.  Захід пройшов на одному диханні, і конкурсанти і глядачі залишились задоволені, свято закінчилося на веселій ноті. Залишаючи установу, всі дякували організаторам за проведений захід!














 

Переглядів: 472 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: