Пт, 19.04.2024, 21:05

Шепетівський МНВК

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Яка професія Вас найбільш приваблює?
Всього відповідей: 136
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 17 » Навчальний семінар «Професійне консультування за методикою «Магеллано Університет»
16:32
Навчальний семінар «Професійне консультування за методикою «Магеллано Університет»

Активна позиція ,вміння генерувати  ідеї та втілювати їх в життя  пріоритетні  у роботі  колективу Шепетівського МНВК. Ми не стоїмо на місті, адже сучасність вимагає розвитку і конкретних дій.  Ми робимо  все для розвитку  :  координуємо  Всеукраїнський проект з  створення навчальних програм курсів за вибором «професійних проб» , плідно співпрацюємо з лабораторією трудового виховання і профорієнтації  Інституту проблем виховання НАПН України, працюємо в комітеті Координаційної ради директорів МНВК України. Завдяки активній позиції наш комбінат потрапив у 10-ку вибраних  навчальних закладів  України ,представники яких були запрошені на навчальний семінар  з рамках Програми розвитку ООН в Україні .

Навчальний семінар «Професійне консультування за методикою «Магеллано Університет» організований UNDP Україна, Міністерство освіти і науки України, Видавництвом психологічних тестів «ОС Україна», Всеукраїнською Психодіагностичною  Асоціацією,відбувся 12 листопада 2015 року в представництве ООН,м.Київі.  В заході взяли участь  директор  комбінату Чернушич Алла Володимирівна  та  методист з профорієнтації Соложенцева Тетяна Володимирівна., які пройшли спеціальну підготовку та стали сертифікованими консультантами з профорієнтації за методикою «Магеланно Університет». Єдиними у  Хмельницькій області.

Для нас, людей які не зупиняються на досягнутому ,це гарна можливість запровадити  сучасну систему  профорієнтації для школярів міста,яка ламає колишні «радянські » стереотипи,  щодо вибору професії. Головне – це співпраця консультанта  з профорієнтації , учня та батьків. А саме, проходження надійного тесту для визначення психологічних особливостей, унікальних задатків, здібностей, професійної спрямованості старшокласника. Отримання професійної консультації  для правильного та якісного розуміння результатів тестування. Прийняття виваженого, усвідомленого рішення на користь особистого життєвого успіху.

Генрі Форд, американський промисловець, власник заводів по виробництву автомобілів по всьому світу, винахідник, автор 161 патенту США говорив: «Головний секрет успіху життя полягає в тому, щоб знайти своє призначення, а потім реалізувати його».

Чернушич Алла,директор Шепетівського МНВК,член Координаційної Ради директорів МНВК України

 

Переглядів: 482 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: