Пт, 26.04.2024, 06:16

Шепетівський МНВК

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Яка професія Вас найбільш приваблює?
Всього відповідей: 136
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 4 » ОСНОВИ ПОДАТКОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА - ПІДРОСТАЮЧОМУ ПОКОЛІННЮ
13:26
ОСНОВИ ПОДАТКОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА - ПІДРОСТАЮЧОМУ ПОКОЛІННЮ

ОСНОВИ ПОДАТКОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА -

ПІДРОСТАЮЧОМУ ПОКОЛІННЮ

 

Всі ми маємо розуміння того, що живемо в цивілізованій державі, а кожна держава має свої порядки, свої закони. Безперечно, за такими законами живемо і ми. Конституція України, ст. 67 гласить: "Кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом".

З метою поглиблення знань і розуміння старшокласників про роль, значення і місце податкової служби в Україні, про важливість податкової системи; піднесення престижу працівників державної податкової служби;
викликання осуду підростаючого покоління до незаконослухняних платників податків та виховання правової культури особистості, було заплановано
провести Тиждень правовиховної роботи з учнями МНВК із залученням представників Шепетівської об’єднаної податкової інспекції.

Тиждень включав в себе тематичні зустрічі з учнями, ділові ігри, практичні заняття та прочитати лекції на податкову тематику.  Так, відбувся круглий стіл «Новини податкової служби», бесіда «Нові тенденції у відносинах з податковою», перегляд відеофільму «Країна мрій» (презентованого ОДПІ), усний журнал «Актуальні питання тижня з податковою». Учні продемонстрували знання історії виникнення податків, змальовували життя у державі в  якій не сплачуються податки, показували обізнаність з системою оподаткування в Україні, розв’язували задачі щодо визначення сум податкових зобов’язань, що сплачуються з доходів фізичних осіб.

Тиждень завершився організацією спільного фото, а атмосфера, що панувала, дозволила бути впевненим, що наступного року зустріч пройде іще яскравіше, цікавіше та насиченіше. Адже не даремно працівники Шепетівської ОДПІ справедливо вважають, що виростити сумлінного платника і підготувати собі достойну зміну – не менш важлива справа, ніж забезпечити наповнення бюджету. Навчання податковій грамоті є не тільки засобом виховання майбутніх платників податків, а й джерелом необхідних знань, адже нинішні учні – це майбутні бізнесмени, керівники підприємств, а можливо, і податківці.


Переглядів: 524 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: