Пт, 19.04.2024, 06:56

Шепетівський МНВК

Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Яка професія Вас найбільш приваблює?
Всього відповідей: 136
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Липень » 1 » Проходження учнями 10-х класів МНВК літньої навчально-виробничої практики.
11:12
Проходження учнями 10-х класів МНВК літньої навчально-виробничої практики.
    За умов економічного розвитку України, науково-технічного прогресу значно підвищилися вимоги до рівня кваліфікації робітників.
    Тому літній навчально-виробничій практиці в МНВК приділяється особлива увага. Навчально-виробнича практика наших учнів є невідємною складовою частиною навчального процесу, що виконує такі першочергові завдання:
  • закріплення та поглиблення теоретичних знань;
  • набуття професійних навичок у межах майбутньої професії;
  • нагромадження досвіду.    
    Саме в цей час відбувається необхідне занурення в професійну діяльність, атмосферу установ, організацій, підприємств різної форми власності; необхідний перехід від навчання (засвоєння чужих надбань) до власної творчості.
    Цього року літню навчально-виробничу практику проходили 64 учні 10-х класів МНВК.
Мета практики:
  1.  закріпити в умовах, максимально наближених до професійної діяльності, набуті в МНВК теоретичні знання;
  2. сформувати в нашого учня як у майбутнього фахівця вміння і навички, неообхідні для плідної самостійної роботи;
  3. виробити в учня сталу звичку продовжувати щоденне навчання в умоовах практичної діяльності, засвоювати фаховий та організаторський досвід старших колег-наставників;
  4. дати учням можливість апробувати свої фахові здібності та практично виявити їх у самостійній діяльності.

   Тривалість практики в групах, що здійснюють професійно-технічне навчання - з 31.05.2011р. по 29.06.2011р. по 6 годин на день ("Оператор комп'ютерного набору", "Швачка")

    Тривалість практики в групах, що здійснюють допрофесійне навчання - з 31.05.2011р. по 15.06.2011р. по 5 годин на день ("Продавець не продовольчих товарів", "Кулінарія", "Слюсар механоскладальних робіт")

     Ринок праці вніс свої корективи в організацію практики. Тому з організаціями, установами, підприємствами різної форми власності, заключені договори про співпрацю та надання робочих мість, або навчально-виробничих ділянок для прохоодження учнями, слухачами Шепетівського МНВК виробничого навчання та виробничої практики.

    Учні професії "Оператор комп'ютерного набору" проходили практику в Шепетівському комунальному підприємстві "Будинкоуправління №1", ПП "Поділля ГАЗ", ШРЦБС, відділі Держкомзему, Шепетівський райсанепідстанції, Шепетівсько-Полонському об'єднаному військовому комісаріаті, ФОП Підставська Н.І.

 

   Учні професії "Швачка" проходили практику таким чином: 3 дні на базі МНВК (виконували замовлення дитячих дошкільних закладів "Світлячок" і "Дюймовочка" по пошиттю білизни) та 2 дні на підприємствах "Оксамит", "Вікторія", "Аліса".

    Учні професії "Слюсар механоскладальних робіт" проходили практику на базі ВАТ "Шепетівський завод культиваторів".


    Учні професії "Продавець не продовольчих товарівпроходили практику на підприємствах міста: філія ЗАТ "Світ електроніки" магазин "Вікотек", П.П. Березка ЦУМ відділ "Килими", П.П. Макарук магазин "Оскар", П.П. Ухарєва магазин "Бутічок для діточок", П.П. Кулакова магазин "Дружба" (відділ жіночого одягу), П.П. Вальчук магазин "Дружба" (відділ "Магнолія"), П.П. Касячук ЦУМ відділ "Тюлі штори".

Учні спеціалізації "Кулінарія" проходили практику на підприємствах міста: кафе "Поділля", кафе "Малібу", кафе "Ювілейний", кафе-бар "Олімп", їдальня ЗОШ№3, ресторан "Полісся"


Переглядів: 1854 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: