Чт, 28.03.2024, 19:23

Шепетівський МНВК

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Яка професія Вас найбільш приваблює?
Всього відповідей: 136
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 1 » Шепетівський МНВК прийняв участь в інноваційній виставці «Сучасна освіта в Україні - 2013»
13:13
Шепетівський МНВК прийняв участь в інноваційній виставці «Сучасна освіта в Україні - 2013»

Шепетівський МНВК прийняв участь в інноваційній виставці «Сучасна освіта в Україні - 2013»


В Київському палаці дітей та юнацтва відбулася XVІ міжнародна виставка «Сучасна освіта в Україні – 2013», яка зібрала друзів, однодумців, колег та партнерів із всіх куточків України.

Шістнадцятий форум освітян, що відбувся протягом 25-28 лютого у Києві, презентував близько 500 учасників із 25 регіонів України - найкращі вищі та професійно-технічні навчальні заклади, загальноосвітні школи, заклади післядипломної освіти, видавництва, наукові та міжнародні установи компанії – лідери ІКТ, виробники обладнання та устаткування для галузі освіти.

Шепетівський МНВК вперше приймав участь у заході такого рівня і запропонував до уваги відвідувачів стенд, оформлений у вигляді міні-екскурсу по закладу, який демонстрував вагомий науково-методичний доробок педагогічного колективу МНВК за останні роки.

Ми презентували наш заклад як ресурсний центр здобуття робітничої професії, показали багатогранність та важливість робітничого навчання. Було представлено модель управлінської діяльності, висвітлено роботу центрів МНВК, а саме: Освітньо-інформаційного центру «Людина», центру професійної орієнтації учнів і молоді, центру інформаційно-комунікаційних технологій та бібліотечно-інформаційного центру

Діяльність колективу націлена на розвиток ініціативи і творчості кожного вчителя, на підвищення результативності навчально-виховного та навчально-виробничого процесів, досягнення оптимальних результатів у навчанні та вихованні учнів. Здобутки педагогічного колективу в навчальній, виховній та виробничій сфері висвітлено в роботі яка була представлена на виставці у розділі «Рекламний простір» . Важливе місце відведено співпраці з соціальними партнерами закладу: Державною службою зайнятості, Центральною районною лікарнею, Державною об’єднаною податковою інспекцією, Центром реабілітації дітей-інвалідів та іншими підприємствами, установами, організаціями міста й області. Так як МНВК заклад, в якому навчаються учні з усіх шкіл міста Шепетівки, то було презентовано систему роботи з загальноосвітніми закладами та вищими навчальними закладами України.

Узагальнено досвід кращих педагогічних працівників закладу, який було представлено у вигляді друкованої продукції: «Здоров’я – моя цінність», «Організація науково-дослідної роботи учнів», «Хвилинки відпочинку», «Діагностичний зошит педагога» - І.П.Фомюк; «Виховуємо толерантну особистість» - А.В.Чернушич, І.П.Фомюк, Т.Г.Карпосюк; «Інновації у профорієнтаційній роботі» - Т.Г.Карпосюк, І.П.Фомюк. Усі відвідувачі були в захваті від нашої експозиції.

Протягом трьох днів роботи виставки її відвідали тисячі осіб. Вона була цікавою і змістовною як для випускників шкіл і студентів, так і для широкої громадськості, фахівців.

Виставка показала новий сучасний формат, насичений новими цікавими заходами, співпрацю із партнерами та сприяння постійному розвитку сучасної освіти.

Організатори та всі учасники були відкриті до спілкування та обговорення будь-яких питань стосовно співпраці та партнерства заради внесення своєї частинки у розвиток та становлення освіти нашої країни та підтримки талановитої молоді України.

 

         





Переглядів: 508 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 1
1 Гість  
Дуже цікаво,ніколи не чув про таку виставку.Ви - молодці! Рекламуйте освіту Шепетівщинни й надалі!

Ім`я *:
Email *:
Код *: